De entree van het gouvernement, voor de komende 8 maanden mijn nieuwe werkplek

De entree van het Gouvernement, mijn nieuwe werkplek voor de komende 8 maanden

Na anderhalf jaar te hebben gewerkt bij de TU/e was het tijd voor een nieuwe uitdaging die meer aansloot bij mijn vakgebied. Deze heb ik gevonden als trainee bij Provincie Limburg als onderdeel van het traineeprogramma RichtingZuid. Een gezamenlijk traineeprogramma van de Provincie Limburg en de gemeentes Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen, waarbij de trainees drie keer rouleren tussen de verschillende organisatie in verschillende functies steeds voor een periode van 8 maanden. Voor mijn eerste periode ben ik geplaatst bij het cluster Wonen & Leefomgeving van de Provincie Limburg, waarbij ik als beleidsmedewerker aan de slag mag gaan met het opstellen van de regionale energievisies, zoals bepaald in het Provinciaal Omgevingsplan Limburg 2014.