Hoeveelheid ontwerpopdrachten voor architecten groeit sterk

Hoeveelheid ontwerpopdrachten voor architecten groeit sterk

Sinds mijn afstuderen afgelopen Maart ben ik opzoek naar een baan in de architectuur. Bij voorkeur als assistent-architect, maar ik ben ook geïnteresseerd in een baan als technische tekenaar. Helaas is het als gevolg van de economische crisis enorm moeilijk om aan de slag te gaan binnen de bouwbranche, waardoor dit tot op heden nog niet is gelukt. Mijn hoop op een baan binnen de architectuur werd weer opgelicht door een artikel in De Architect. Uit dit artikel blijkt dat het dieptepunt is bereikt en er weer een stijging is van het aantal ontwerpopdrachten. Hopelijk neemt het aantal vacatures als gevolg van stijging ook weer toe. Ik ga in ieder geval weer actief opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de architectuur, opzoek naar mijn droombaan.

Artikel in De Architect: Sterke groei ontwerpopdrachten architecten